Ηχητικό ντοκουμέντο: Πολάκης παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και ζητά φυλακίσεις
Στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.
Σε νέα ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη με προτροπή να βάλουν κάποιους φυλακή για κερδίσουν τις εκλογές προχώρησε ο Παύλος Πολάκης. Με μια εξωθεσμική και άκρως αντιδημοκρατική πρακτική από αυτές που συνηθίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συνεχίζει το «αφήγημα» που είχε ξεκινήσει προ ημερών όταν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.
Στο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνουν στο φως τα parapolitika.gr από την ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή, ο Πολάκης περιγράφει αναλυτικά τη διαδικασία παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.
Στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.
«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με ύφος που δεν συνάδει σε υπουργό ορκισμένο να υπηρετεί το Σύνταγμα και τους ανεξάρτητους Θεσμούς όπως η Δικαιοσύνη: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».
Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι».
«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
- Το ιστορικό σχολείο που καταρρέει βουβά στην καρδιά της Αθήνας – «Εχω στείλει δεκάδες επιστολές για τα παράθυρα»
- Η Cardi B ξοδεύει χρήματα σε strip club και όχι σε τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442