
Θαυμαστές του Μπράιαν Άνταμς είδαν μόνο την… σκιά του σε συναυλία
Εξαιτίας του τοξικού νέφους
Ο Μπράιαν Άνταμς έδωσε συναυλία σε υπαίθριο χώρο, στο Νέο Δελχί την περασμένη Κυριακή, αλλά μια ανάρτηση στο Instagram του Καναδού ρόκερ δείχνει ότι το κοινό του σόου ίσως δεν κατάφερε να τον δει στη σκηνή λόγω της πυκνής, τοξικής ομίχλης που είχε σκεπάσει την πρωτεύουσα της Ινδίας.
Στην πραγματικότητα, μια φωτογραφία που ο Άνταμς δημοσίευσε στο Instagram παρουσιάζει τη μορφή του μέσα σε ένα παχύ νέφος στοn συναυλιακό χώρο, στο Leisure Valley Park στη Γκουργκάον, κοντά στο Δελχί.
«Σε αυτή τη φωτογραφία, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τη σκιά της μορφής μου μέσα σε σκόνη και νέφος που αιωρείται πάνω από το κοινό» έγραψε ο Άνταμς στη λεζάντα. «Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».
Σύμφωνα με την Ινδική ιστοσελίδα ειδήσεων NDTV, η ατμοσφαιρική ρύπανση σε ολόκληρη την περιοχή του Νέου Δελχί έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα, έξι φορές πάνω από το επίπεδο που θεωρείται ασφαλές.
Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι έθεσαν σε ισχύ σχέδιο δράσης έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
- Νέα διεθνής πρωτοβουλία για υπεύθυνη και δίκαιη Τεχνητή Νοημοσύνη
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Προβάδισμά δύο τερμάτων με τον Κάρμο (vid)
- Εγκαταλείπουν την Αττική οι αδειούχοι – Τα στοιχεία των αναχωρήσεων από τα λιμάνια
- Σταύρος Γεωργίου: Βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του ποινικολόγου
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Ο Έσε έγινε αναγκαστική αλλαγή – Ποιος κάλυψε το κενό του (vid)
- Ορμούζ: Περιστατικό με τάνκερ αναφέρει το UKMTO – Το Ιράν ανέκοψε τον πλου τεσσάρων πλοίων



