Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Δεν παραιτείται ο Σκίμπε που θυμήθηκε τις απουσίες

Εθνική: Δεν παραιτείται ο Σκίμπε που θυμήθηκε τις απουσίες

Την ατυχία με τον Παπασταθόπουλο, τις απουσίες και μία διαιτητική απόφαση επικαλέστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε για την ήττα από τη Φινλανδία

Η Ελλάδα έχει εκτροχιαστεί από το στόχο της πρωτιάς στον 2ο όμιλο της League C του Nations League (βρίσκεται στο -6 από τη Φινλανδία), τα σενάρια για αντικατάσταση του Μίχαελ Σκίμπε φουντώνουν, όμως ο Γερμανός δεν έδειξε διάθεση παραίτησης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της Εθνικής στο Τάμπερε (2-0).

Επικαλέστηκε την ατυχία με τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου, θυμήθηκε τις απουσίες των Δώνη, Μάνταλου, Ρέτσου και κατέθεσε και τα παράπονά του για μία διαιτητική απόφαση. Μάλιστα, στάθηκε και στις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης της ομάδας.

«Πρώτα απ΄ όλα συγχαρητήρια στη Φινλανδία για τη νίκη της. Δυστυχώς, εμείς δεν ήμασταν σε θέση να σταματήσουμε το τρανζίσιον της Φινλανδίας. Δεν σταθήκαμε τυχεροί με την αντικατάσταση του Σωκράτη, γιατί στην πρώτη φάση δεχθήκαμε γκολ. Προς το τέλος του παιχνιδιού δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι και το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούμε και το δεύτερο γκολ», σχολίασε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Σε κάθε περίπτωση, ξαναπαίζουμε εναντίον της Φινλανδίας σε περίπου 4 εβδομάδες στην Αθήνα. Πρέπει να τη νικήσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και ελπίζω ότι τότε θα έχω στη διάθεσή μου περισσότερους και βασικούς ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε.

Όσο για το τι μπορεί να κάνει, αν μπορεί να κάνει κάτι, για να βελτιωθεί η Εθνική; «Στο πρώτο παιχνίδι, στην Εσθονία, νικήσαμε κάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στην Ουγγαρία παρόλο που χάσαμε είχαμε πάλι πολλές ευκαιρίες. Σήμερα η φιλανδική ομάδα ήταν πολύ πιο επιθετική και πιο δυνατή. Ελπίζω ότι σε 4 εβδομάδες θα βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση και θα έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που λείπουν για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Για τις χαμένες προσωπικές μονομαχίες, ο Σκίμπε είπε: «Έλειπαν ο Δώνης, ο Ρέτσος, ο Μάνταλος, που είναι και γρήγοροι ποδοσφαιριστές και δεν είναι εύκολο να τους αντικαταστήσεις με παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω να τους έχουμε στο ΟΑΚΑ και πως η ομάδα θα καταφέρει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο».

Ερωτηθείς αν μπορεί να αλλάξει το κλίμα και, να δούμε νίκες και πρόκριση, απάντησε: «Έχουμε άλλη μια ευκαιρία που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στον επόμενο αγώνα. Θα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε περισσότερη ποιότητα ως ομάδα».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024