Γεννηματά: Οι Έλληνες δεν αισθάνονται ασφαλείς στα σπίτια τους
«Η επίθεση στο αστυνομικό τμήμα ξεπερνά κάθε όριο» δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, η οποία συναντήθηκε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
Έκκληση στη κυβέρνηση για άμεσες πρωτοβουλίες ώστε να εμπεδωθεί ξανά κλίμα ασφάλειας στους πολίτες απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά η οποία συναντήθηκε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
«Απευθύνομαι στην κυβέρνηση: Κάντε επιτέλους κάτι, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι Έλληνες δεν αισθάνονται ασφαλείς στα σπίτια τους. Ολόκληρες περιοχές είναι παραδομένες στη βία, στην ανομία και στην εγκληματικότητα» ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.
«Η επίθεση στο αστυνομικό τμήμα ξεπερνά κάθε όριο. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους τραυματισμένους αστυνομικούς και στηρίζουμε το έργο τους» πρόσθεσε.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.