Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΓΣΕΒΕΕ: Θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού από εταιρείες στη Βουλγαρία έθεσε σε αξιωματούχο

ΓΣΕΒΕΕ: Θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού από εταιρείες στη Βουλγαρία έθεσε σε αξιωματούχο

Το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που αναπτύσσεται σε όλη την έκταση της Βόρειας Ελλάδας από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία έθεσε η ΓΣΕΒΕΕ στη συνάντηση του προεδρείου της με τον υπεύθυνο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Ιβάν Σακαλόφ

Το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που αναπτύσσεται σε όλη την έκταση της Βόρειας Ελλάδας από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία έθεσε η Γενική Συνομοσπονία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) στη συνάντηση του προεδρείου της με τον υπεύθυνο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Ιβάν Σακαλόφ.

Οι δυνατότητες διεύρυνσης των σχέσεων μεταξύ των ελληνικών και των βουλγαρικών Μικρομεσαίων Επιχειρησεων, καθώς και η κοινή συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς επεσήμανε τις δυνατότητες περαιτέρω συμμετοχής Ελληνικών και βουλγάρικων μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και την από κοινού δραστηριοποίησης ΜμΕ των δύο χωρών σε άλλες αγορές.

Η διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έθεσε το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που αναπτύσσεται σε όλη την έκταση της Βόρειας Ελλάδας από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία και ο κ. Σακαλόφ κατέθεσε την ανησυχία της κυβέρνησης του για πρακτικές που παραβιάζουν τη φορολογική νομοθεσία και δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώσει τις αρχές της Βουλγαρίας για τις ανησυχίες της ΓΣΕΒΕΕ.

Κοινή πεποίθηση ήταν πώς πρέπει να ενταθούν στο μέλλον ανάλογες επαφές που προωθούν την οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024