Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια πιτσαρία στο Πεκίνο λατρεύει το γκρι μωσαϊκό

Μια πιτσαρία στο Πεκίνο λατρεύει το γκρι μωσαϊκό

Κλιμακωτά επίπεδα  και τεράστιες ποσότητες γκρι μωσαϊκού διαλύουν αυτό το εσωτερικό πίτσα-εστιατόριο του Πεκίνου, σχεδιασμένο από την ιταλο-γερμανική αρχιτεκτονική εταιρεία σχεδιασμού MDDM Studio. Με την ονομασία «Lievito Gourmet Pizza», το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτηρίου του ξενοδοχείου στην κατοικημένη συνοικία Maizidan της πόλης του ποταμού Landmark. Το MDDM Studio σχεδίασε το μακρύ και στενό […]

Κλιμακωτά επίπεδα  και τεράστιες ποσότητες γκρι μωσαϊκού διαλύουν αυτό το εσωτερικό πίτσα-εστιατόριο του Πεκίνου, σχεδιασμένο από την ιταλο-γερμανική αρχιτεκτονική εταιρεία σχεδιασμού MDDM Studio.

Με την ονομασία «Lievito Gourmet Pizza», το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτηρίου του ξενοδοχείου στην κατοικημένη συνοικία Maizidan της πόλης του ποταμού Landmark.

Το MDDM Studio σχεδίασε το μακρύ και στενό εσωτερικό του εστιατορίου που εκτείνεται από το λόμπι του ξενοδοχείου στη νότια πλευρά του στο βόρειο τμήμα του ποταμού. Διακοσμημένο σε τρία μικρά επίπεδα, το εσωτερικό περιλαμβάνει τόσο ανοιχτούς όσο και πιο οικείους χώρους τραπεζαρίας.

Με θέα στο ποτάμι, η βόρεια είσοδος του εστιατορίου πλαισιώνεται από ένα μεγάλο πτυσσόμενο παράθυρο που χωρίζει μια εξωτερική βεράντα και ένα σαλόνι.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024