Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ομονοίας – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες [Εικόνες]
Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στην είσοδο του ΑΤ Ομονοίας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ υπάρχουν τέσσερις τραυματισμένοι αστυνομικοί
Επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 21:00, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στην είσοδο του ΑΤ Ομονοίας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ από την επίθεση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα δύο αστυνομικοί και δύο ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα τζάμια.
Οι τέσσερις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Παράλληλα, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές σε οχήματα της ΕΛ.ΑΣ, κατασχεμένα οχήματα και ιδιωτικά οχήματα, όπως και σε κοντινά καταστήματα.
Στην επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε πολυμελής ομάδα αναρχικών, τουλάχιστον τριάντα άτομα, τα οποία επιχείρησαν να πυρπολήσουν με μολότοφ μια κλούβα της ΕΛ.ΑΣ και άλλα υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.
Στόχος των δραστών, όπως αναφέρει το Βήμα, ήταν και ο σκοπός του τμήματος προς τον οποίον, επίσης, εκτοξεύτηκαν βόμβες μολότοφ.
Μετά την επίθεση υπάρχουν πληροφορίες ότι οι δράστες κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εν λόγω επίθεση να σχετίζεται με τις συνθήκες θανάτου του 32χρονου Ζακ Κωστόπουλου, πριν από ένα μήνα, στην οδό Γλάδστωνος.
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;
- Η κόρη της Άννα Γουίντουρ χωρίζει από τον σύζυγό της – Δύο εβδομάδες πριν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala
- Ο ΠΟΥ να κηρύξει την κλιματική αλλαγή «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας» – 600.000 θάνατοι στην Ευρώπη από τη ρύπανση του αέρα
- Ρωσία: Γονείς – τέρατα κρατούσαν το 2χρονο παιδί τους μέσα σε φέρετρο και το βασάνιζαν – Αδιανόητο έγκλημα



