Η απάντηση Βενγκέρ περί διαδοχής του Λεβ

Η απάντηση Βενγκέρ περί διαδοχής του Λεβ

Απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει εθνική ομάδα γενικότερα ο Αλσατός

Μετά τη νέα ήττα της Γερμανίας, αυτή τη φορά απέναντι στην Ολλανδία (3-0), ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Μάνσαφτ», Γιόακιμ Λεβ, βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση, με τις πρώτες φήμες περί απολύσεώς του να έχουν ξεκινήσει.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά την ντροπιαστική πορεία των «Πάντσερ» στου Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά και την κακή έναρξη στο Nations League βρίσκεται υπό συνεχή κριτική και Μέσα της Γερμανίας ανέφεραν πως ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να τον διαδεχθεί στον πάγκο.

Ωστόσο ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ διέψευσε αυτή την πιθανότητα, καθώς προτιμάει να αγωνίζεται με την ομάδα που προπονεί κάθε εβδομάδα.

«Το πρόβλημα όταν δουλεύεις σε εθνική ομάδα είναι ότι δεν παίρνεις το… ναρκωτικό του να είσαι συνέχεια στην προπόνηση και να έχεις αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο. Όταν έχεις μάθει σε αυτό, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα σενάρια του Τύπου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Κατακόρυφη πτώση στις τιμές του πετρελαίου

Οι ελπίδες που άρχισαν να διαφαίνονται στον ορίζοντα για πιθανή συμφωνία ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν, ρίχνουν κατακόρυφα τις τιμές του πετρελαίου κατά το άνοιγμα των ασιατικών αγορών.

Σύνταξη

Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο

Ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή ήταν αυτός που συνέστησε τη διακοπή των βομβαρδισμών στο Ορμούζ. Πιστεύει ότι πλέον δεν είναι αποτελεσματικοί. Αλλά δεν απέκλεισε νέες επιθέσεις.

Σύνταξη

Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό

Αντί για αποκλιμάκωση των τιμών, η παγκόσμια οικονομία φαίνεται να εισέρχεται σε μια περίοδο όπου ο πληθωρισμός θα είναι υψηλός και η ανάπτυξη ανθεκτική, με σημαντικές συνέπειες για επενδυτές, καταναλωτές και αγορές.

Γιάννης Αγουρίδης
Γιάννης Αγουρίδης

Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Ντίας-Κανέλ, δεν αναζητούν στην Κούβα απλώς έναν «αποδιοπομπαίο τράγο», αλλά «μια νέα δικαιολογία για να διατηρήσουν την πολιτική γενοκτονία εναντίον της Κούβας».

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version