
Νέο… πολιτισμένο tweet Καμμένου: Δημοσιογραφικός αυνανισμός ότι θα είμαι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Νέο ξέσπασμα του υπουργού Άμυνας
Με ένα νέο… πολιτισμένο tweet επανήλθε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς επιτέθηκε και πάλι κατά ΜΜΕ. «Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Το tweet του υπουργού Άμυνας κλείνει με τις εκτιμήσεις του για το πολιτικό μέλλον των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. «Ξυδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».
Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 14 Οκτωβρίου 2018
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας



