Ο προπονητής του Αρη την... είπε στον Καλάθη, ο Ισπανός πήγε να υπερασπιστεί τον παίκτη του και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με τον διαιτητή Παναγιώτου να τους αποβάλλει από το παιχνίδι.
Ο Αρης αυτή την ώρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, με το παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο» στα μέσα της πρώτης περιόδου να παίρνει… φωτιά και τους διαιτητές να αποβάλλουν τους προπονητές των δύο ομάδων!
Όλα άρχισαν από το φάουλ που χρέωσαν οι τρεις διαιτητής στον Καλάθη για το μαρκάρισμά του πάνω στον Δημήτρη Βεργίνη, με τον γκαρντ του Τριφυλλιού να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές για μία προηγούμενη φάση και αυτοί να τον χρεώνουν με τεχνική ποινή!
Ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου, πάνω στην ένταση του αγώνα, καταφέρθηκε κατά του διεθνούς γκαρντ και ο Τσάβι Πασκουάλ έτρεξε να υπερασπιστεί τον παίκτη του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον διαιτητή Παναγιώτου να αποβάλλει τόσο τον προπονητή του Τριφυλλιού όσο και τον τεχνικό των γηπεδούχων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four, τονίζοντας πως όταν οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται καλά έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
LIVE: Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Euroleague Final Four 2026 της Αθήνας. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.