
Θέλει Πιάτεκ η Μπαρτσελόνα
Την περίπτωση του Κρίστοφ Πιάτεκ κοιτάζει η Μπαρτσελόνα, ως μία εναλλακτική στον Λουίς Σουάρεζ
Η Μπαρτσελόνα στοχεύει στην απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς ο Λουίς Σουάρεζ, στα 31 του χρόνια δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Ο Ουρουγουανός φορ θέλει να ξεκουράζεται ανά διαστήματα, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα μεγάλα παιχνίδια.
Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Κρίστοφ Πιάτεκ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τζένοα, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε 8 εμφανίσεις. Μάλιστα, οι Καταλανοί φαίνεται να ετοιμάζουν πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ γα τον Πολωνό φορ, την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Βέβαια, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Πολωνό φορ, καθώς Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Τσέλσι εξετάζουν την περίπτωση του.
Πίσω από τον Λουίς Σουάρεζ αυτή τη στιγμή, βρίσκεται ο Μουνίρ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.
- Το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα απειλεί τις σχέσεις Αθήνας – Κιέβου;
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΚΑΕ για τη μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο γήπεδο
- Παν. Δουδωνής: Στη Βουλή η έκκληση για την αποτροπή των μαζικών σφαγών στη Λέσβο
- «Run, Forest, run» – Η πολύτιμη συμβουλή του Μπρους Ντερν στον Τομ Χανκς
- Υπερτουρισμός: Σκηνές χάους σε Ποζιτάνο και Ρώμη
- Eνοχες για ανθρωποκτονία από αμέλεια Air France και Airbus για το αεροπορικό δυστύχημα του 2009



