Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά το -3 στην ΑΕΚ
Σημαντικό έδαφος στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης χάνει η ΑΕΚ μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που της επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague.
Με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Η Ένωση έχει κάνει ήδη Έφεση με σκοπό να μειώσει την ποινή κυρίως αναφορικά με την απόφαση της αφαίρεσης των βαθμών στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.
Έως τότε όμως τα δεδομένα αλλάζουν στα πρώτα σκαλιά της βαθμολογίας, με τους Κιτρινόμαυρους να χάνουν σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης, αφού πλέον με 10 βαθμούς προσγειώνονται στην 6η θέση του πίνακα.
Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Superleague με τα νέα δεδομένα:
1. ΠΑΟΚ 16
2. Ατρόμητος 16
3. Ολυμπιακός 13
4. Άρης 12
5. Παναθηναϊκός 10
6. ΑΕΚ 10
7. Ξάνθη 9
8. Παναιτωλικός 8
9. Πανιώνιος 7
10. ΑΕΛ 6
11. ΠΑΣ Γιάννινα 6
12. Αστέρας Τρίπολης 4
13. Λαμια 3
14. Λεβαδειακός 3
15. ΟΦΗ 2
16. Απόλλων Σμύρνης 0
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό: «Θέλει και τον Μπράξτον Κι ο Ολυμπιακός» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)















































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442