Την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν το βράδυ της Πέμπτης (11/10) οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη συνάντηση με ΕΠΟ, UEFA και FIFA.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton και διήρκησε περίπου 3 ώρες.

Το «παρών» έδωσαν η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευαγγελία Σουλούκου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, η διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη και ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, κ. Μποτσιβάλης. Από τα θεσμικά όργανα, στο δείπνο συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, την UEFA εκπροσώπησε ο επιτετραμμένος της στη χώρα μας Πετρ Φούσεκ, ενώ η FIFA εκπροσωπήθηκε από τον Ζόραν Λάκοβιτς (τοποτηρητής) και τον Μάριο Γεωργίου (επιτροπή παρακολούθησης).

Ο Βαγγέλης Γραμμένος παρέμεινε στη συνάντηση για περίπου μιάμιση ώρα, καθώς έπρεπε να παρευρεθεί στη δεξίωση που παραθέτει η ΕΠΟ στα μέλη της αποστολής της Ουγγαρίας, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (12/10) για το Nations League. Ο Ζόραν Λάκοβιτς κατά τη διάρκεια του γεύματος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της FIFA στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και ζήτησε από τους BIG-4 να ρίξουν τους τόνους, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι το αποψινό ραντεβού των BIG-4 με τους αρμόδιους φορείς είχε περισσότερο επικοινωνιακό παρά ουσιαστικό χαρακτήρα.