Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κλείδωσε» στις 7 Δεκεμβρίου η συνάντηση Τσίπρα - Πούτιν

«Κλείδωσε» στις 7 Δεκεμβρίου η συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν

Το ραντεβού ορίστηκε για τις 7 Δεκεμβρίου με τον Αλέξη Τσίπρα να μεταβαίνει στη Ρωσία κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του ρώσου προέδρου.

Στη Μόσχα αναμένεται να ταξιδέψει στις 7 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μία περίοδο που οι ελληνορωσικές σχέσεις δοκιμάζονται, έπειτα από τις εκατέρωθεν απελάσεις  διπλωματών.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Πεσκόφ, γνωστοποίησε ότι έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για συνάντηση ανάμεσα στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία είχε τοποθετήσει χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Τελικά, το ραντεβού ορίστηκε για τις 7 Δεκεμβρίου με τον  Αλέξη Τσίπρα να μεταβαίνει στη Ρωσία κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με ελληνική διπλωματική πηγή που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS, «οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου».

Διαβάστε επίσης:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024