Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργά για δάκρυα, Κριστίν!

Αργά για δάκρυα, Κριστίν!

Με τη συμμετοχή του Ταμείου, Κριστίν, η Τρόικα έβαλε στον λαιμό των Ελλήνων μια θηλιά την οποία σφίγγετε καθημερινά όλο και πιο πολύ, με σαδισμό και κυνισμό

Στο ελληνικό πρόγραμμα έγιναν λάθη παραδέχθηκε για μια ακόμα φορά η αενάως ηλιοκαμένη Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ στο Μπαλί της Ινδονησίας με θέμα την παγκόσμια οικονομία

Κλασσική περίπτωση του κομίζω γλαύκας εις Αθήνας.

Μόνο που είναι πλέον πολύ αργά για δάκρια Κριστίν.

Το Ταμείο και τα υπόλοιπα μέλη της Τρόικας έχετε καταδικάσει την Ελλάδα σε μια απόλυτη εξαθλίωση που, όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσει για δεκαετίες.

Ναι, οι πολλαπλασιαστές σας ήταν λάθος γι αυτό και πολλαπλασιάστηκε το χρέος της χώρας και η απόγνωση των Ελλήνων, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται συνεχώς, ενώ αυξάνονται οι φόροι που πληρώνουν και το κόστος της ζωής τους.

Και δεν ήταν μόνο οι πολλαπλασιαστές, ήταν και οι διαιρέτες που επέβαλαν πολιτικές στυγνής λιτότητας σε μια χώρα που βρισκόταν σε βαθιά ύφεση, καταδικάζοντάς στη σε μια δίνη οικονομικής καταστροφής που δεν έχει τέλος.

Ηταν και οι κοινοί παρονομαστές, όπως η σωτηρία των Γαλλικών και των Γερμανικών τραπεζών εις βάρος μιας χώρας και ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος θα ζει υπερχρεωμένος για αρκετές γενιές ακόμα.

Με τη συμμετοχή του Ταμείου, Κριστίν, η Τρόικα έβαλε στον λαιμό των Ελλήνων μια θηλιά την οποία σφίγγετε καθημερινά όλο και πιο πολύ, με σαδισμό και κυνισμό. Η οποιαδήποτε παραδοχή των λαθών σας δεν συμβάλλει καθόλου στη βελτίωση της κατάστασης. Απλά κάνει τους Ελληνες να μειδιούν με πίκρα, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα ότι το αύριο μπορεί να είναι λίγο καλύτερο.

Για τον ελληνικό λαό το αρχικό και τα μετέπειτα προγράμματα ήταν το τέλος της ψευδαίσθησης ότι αυτή η Ευρώπη είναι Ενωμένη. Η αναλγησία με την οποία τα επιβάλατε και τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχαν λειτούργησαν σαν κώδωνας κινδύνου και για άλλους ευρωπαϊκούς λαούς.

Γι αυτό και οι Ιταλοί φωνάζουν σήμερα ότι «δεν θα μας κάνετε σαν την Ελλάδα», απειλώντας με μια νέα κρίση, που θα κάνει την ελληνική να μοιάζει με βόλτα στο πάρκο.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024