Πόλο: Πήρε και το Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός (11-4)

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν ένα ακόμα τρόπαιο καθώς επικράτησαν εύκολα της Γλυφάδας στον τελικό του Σούπερ Καπ με 11-4

Με κούπα ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός, με κούπα μπαίνει και στη νέα σεζόν η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου! Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 11-4 της Γλυφάδας στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ελλάδας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβεβαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί και πρόσθεσαν μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.

Η διοργάνωση του Σούπερ Καπ επέστρεψε μετά από 20 χρόνια και μάλιστα διεξήχθη για τέταρτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού και μάλιστα με την επικράτηση επί της Γλυφάδας έφτασε τα τρία τρόπαια (1997, 1998, 2018). Τη μοναδική φορά που οι Ερυθρόλευκοι δεν κατέκτησαν τον τίτλο ήταν το 1996, όταν η Βουλιαγμένη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να επιβάλλει το ρυθμό του και τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου με πολύ καλή άμυνα και καλές αποφάσεις στην επίθεση πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο στο +3 (1-4). Στη δεύτερη περίοδο η Γλυφάδα αντέδρασε και δύο γκολ έναντι ενός του Ολυμπιακού μείωσε σε 3-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας «έπνιξαν» τους πολίστες της Γλυφάδας με την εξαιρετική άμυνά τους και σκόραραν 6 γκολ, φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με 11-4.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο ΑΝΟ Γλυφάδας βράβευσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-3, 0-3

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 Γούνας (π/π, 6:45), 0-2 Μουρίκης (π/π, 5:09), 0-3 Μουρίκης (φουνταριστός, 4:11), 0-4 Γούνας (κόντρα, 3:25), 1-4 Παπασηφάκης (π/π, 00:07)

2ο οκτάλεπτο: 2-4 Παπανικολάου (φουνταριστός, 5:58), 2-5 Σκουμπάκης (περιφέρεια, 3:37), 3-5 Φωτόπουλος (περιφέρεια, 3:14).

3ο οκτάλεπτο: 3-6 Μυλωνάκης (κόντρα, 2:16), 3-7 Φουντούλης (πέναλτι, 1:23), 3-8 Νικολαϊδης (φουνταριστός, 00:34), 4-8 Γιαννόπουλος (περιφέρεια, 00:02).

4ο οκτάλεπτο: 4-9 Νικολαϊδης (φουνταριστός, 7:26), 4-10 Γούνας (π/π, 5:49), 4-11 Μουρίκης (φουνταριστός, 2:04).

Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος, Κουτιάλης, Λεμπέσης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου 1, Παπούκας, Σαλτέρης, Γαλάνης, Χαλιβόπουλος.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κάκαρης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σπορ

Βγήκε Ευρώπη η Τσέλσι (2-1) – Νίκη και για τη Νότιγχαμ στο Μπέρνλι (1-2)

Η Τσέλσι επικράτησε της Μπόρνμουθ (2-1) και «τσέκαρε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας της Μπέρνλι

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Εκτός αποστολής ο Ακαϊντίν μετά την ανάρτηση για τη γενοκτονία των Ποντίων

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν μετά την ανάρτησή του για τη γενοκτονία των Ποντίων, έμεινε εκτός από την 20άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΑΕΚ – Λαμία

LIVE: ΑΕΚ - Λαμία. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Λαμία για τη 10η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Άρης – ΠΑΟΚ

LIVE: Άρης - ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης - ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

ΑΕΚ: Με Λιούμπισιτς η 11άδα κόντρα στη Λαμία

Η 11άδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Άρης: Με Βερστράτε η 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Βέλγος χαφ ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι (19/5, 20.00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, τελικά και ο Βέλεθ.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Στους τελικούς της Α1 οι Ερυθρόλευκοι – Στο 54-0 το σερί κόντρα στους Πράσινους

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 12-4, πέρασε στους τελικούς της Α1 και επέκτεινε το νικηφόρο σερί του επί των Πράσινων στο 54-0.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Συγγνώμη ζητά τώρα ο Sean «Diddy» Combs για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην του... το 2016 - «Είμαι αηδιασμένος»

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα, το ίδιο και τώρα» λέει ο ράπερ και αναφέρει πως αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις αδικαιολόγητες πράξεις του

Σύνταξη ΙΝ

Στο δρόμο που χάραξε το ελαιόλαδο ο… χυμός πορτοκαλιού

Νέες ανατιμήσεις αναμένονται τους επόμενους μήνες. Για πληθωρισμό της απληστίας κάνουν λόγο εκπρόσωποι του αγροτικού κλάδου. Αθρόες εισαγωγές πορτοκαλιών από χώρες της Αφρικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007