ΠΑΣ Γιάννινα: Χειρουργείο για τον Λεό

Άτυχος ο νεαρός άσος του ΠΑΣ καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει στους αγωνσιτικούς χώρους το 2019
ΠΑΣ Γιάννινα: Χειρουργείο για τον Λεό | in.gr

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώθηκαν και ο 22χρονος επιθετικός, Ζαν-Μπαπτίστ Λεό, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη βαριά θλάση που υπέστη. Η επιστροφή του Γάλλου στα γήπεδα υπολογίζεται στις αρχές του 2019.

Πρόκειται για ισχυρό πλήγμα για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, δεδομένου ότι ο νεαρός είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Όσο για την επέμβαση, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (11/10) από τον γιατρό της ομάδας, Ριστάνη, ο οποίος έκρινε πως το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή δεν δυνόταν να αντιμετωπιστεί με φυσικοθεραπείες.

Ο Λεό έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2021, καθότι αποκτήθηκε τον περασμένο Μάιο από τον Κισσαμικό, ομάδα την οποία προπονεί ο γιος του Γιάννη Πετράκη, Γιώργος. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στη γαλλική Σοσό, από της οποίας την ακαδημία έκανε και τα πρώτα βήματά του. Την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των καλύτερων παικτών της Football League.

Δείτε επίσης
One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας