Οι εξελίξεις για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Οι εξελίξεις για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για την παραχώρηση των στρεμμάτων του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπα, για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, τώρα βρισκόμαστε σε φάση νομοπαρασκευαστική

Με αργούς ρυθμούς προχωράει το θέμα της κατασκευής του Νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας. Στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε από το βήμα την βούληση της κυβέρνησης για την παραχώρηση των στρεμμάτων του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας, για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν επισκέψεις στο γήπεδο της Τούμπας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου αλλά και πολιτικών προσώπων, όπου δεσμεύτηκαν πως αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Η παραχώρηση της έκτασης στον Α.Σ. ΠΑΟΚ θα γινόταν μέσω νομοθετικής ρύθμισης, που θα πήγαινε το επόμενο διάστημα στην Βουλή. Αυτό μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βρίσκεται σε φάση νομοπαρασκευαστική, όπου ελέγχονται όλες οι λεπτομέρειες για να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα στην συνέχεια και χρειαστούν άλλοι… τρεις νόμοι. Ότι έγινε δηλαδή στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών, μέχρι τελικά να επιλυθεί και ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει από τον μεγάλο του βραχνά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ο Τραμπ απειλεί τον Καναδά με επιπλέον δασμούς λόγω του μολυσμένου αέρα

«Οι ΗΠΑ βρίσκονται αχρείαστα αντιμέτωπες με εισβολή αέρα βρομερού», ισχυρίζεται ο Τραμπ, αναφερόμενος στις πυρκαγιές στον Καναδά, τον οποίο απειλεί με νέους δασμούς για το «κόστος αυτής της μόλυνσης».

Σύνταξη

Συμπαράσταση σε τρομοκράτες

Ποινική ευθύνη μπορεί να προκύψει άν η συμπεριφορά υπερβαίνει την απλή έκφραση γνώμης και συνιστά, για παράδειγμα, δημόσια υποκίνηση σε τρομοκρατικές πράξεις ή σε βία

Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Επιδημία διάρροιας στις ΗΠΑ από μαρούλι

Χιλιάδες άνθρωποι διαγνώστηκαν στις ΗΠΑ με κυκλοσπορίαση, μια νόσο που προκαλεί μεταξύ άλλων «εκρηκτική διάρροια», για την οποία ευθύνεται ένα παράσιτο που εντοπίστηκε στο μαρούλι αλυσίδας φαστ φουντ.

Σύνταξη

Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM

Το γραφείο Τύπου του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης ανακοίνωσε πως δύο δεξαμενόπλοια προσέκρουσαν σε νάρκες στα Στενά του Ορμούζ

Σοφοκλής Αρχοντάκης
Σοφοκλής Αρχοντάκης

Ζητά απονομή χάριτος ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του

Ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του πέρασε το κατώφλι της φυλακής μετά την οριστική καταδίκη του από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας, ζητώντας και πάλι να του απονεμηθεί χάρη.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version