Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ψευτοαντάρτικο από τους ΑΝΕΛ για το «Μακεδονικό»

Νέο ψευτοαντάρτικο από τους ΑΝΕΛ για το «Μακεδονικό»

Μετά το plan B Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το άνοιγμα στις ΗΠΑ για δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων, ήρθε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αλλοπρόσαλλη πολιτική που ακολουθεί το κόμμα

Νέα πολιτικά πυροτεχνήματα για το Μακεδονικό έριξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μία προσπάθεια να συγκρατήσουν τη δημοσκοπική τους κατρακύλα αλλά και να δείξουν ότι παραμένουν σταθεροί στις απόψεις τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά το plan B Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το άνοιγμα στις ΗΠΑ για δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων, ήρθε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αλλοπρόσαλλη πολιτική που ακολουθεί το κόμμα. Αφού οι βουλευτές των ΑΝΕΛ (πλην Δημήτρη Καμμένου) διέσωσαν πριν λίγους μήνες την κυβέρνηση – και κατ΄ επέκταση τη Συμφωνία των Πρεσπών – καταψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η ΝΔ, ήρθε ο κ. Τοσουνίδης να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν μία νέα πρόταση δυσπιστίας σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή η Συμφωνία .

Ο κ. Τοσουνίδης μιλώντας στην ΕΡΤ , τόνισε πως πως εφόσον η Νέα Δημοκρατία δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ όταν αναλάβει την διακυβέρνηση, τότε οι ΑΝΕΛ «μπορούν να συζητήσουν» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόταση μομφής κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκαθάρισε όμως ότι εάν η ΝΔ δεν διατυπώσει ξεκάθαρη στάση οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να την βοηθήσουν να ανατρέψει την σημερινή κυβέρνηση και το έργο που έχει τελεστεί.

Το νέο ψευτοαντάρτικο από την πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έρχεται ως συνέχεια στις απειλές που έχει εκτοξεύσει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος για αποχώρηση από την κυβέρνηση σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Καμμένος αφού διαφοροποιήθηκε στην ερμηνεία του δημοψηφίσματος που έγινε πρόσφατα στην γειτονική χώρα σε σχέση με τη γραμμή του πρωθυπουργού, έφτασε στο σημείο σήμερα, ως άλλος υπουργός Εξωτερικών να μιλήσει για plan B στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024