Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά : Κόντρα στη λογική η παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου

Γεννηματά : Κόντρα στη λογική η παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου

Βολές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ εξαπολύει ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την παράταση στον νόμο Παρασκευόπουλου που αφορά την αποσυμφόρηση των φυλακών

Βολές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ εξαπολύει ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την παράταση στον νόμο Παρασκευόπουλου που αφορά την αποσυμφόρηση των φυλακών.

«Η Κυβέρνηση παραμένει δέσμια ιδεοληψιών και εσωκομματικών εξαρτήσεων» δηλώνει η κ. Γεννηματά θεωρώντας ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου «εντείνει καθημερινά την ανασφάλεια και την ανησυχία των πολιτών χωρίς να λύνει τα προβλήματα των συνθηκών κράτησης στις φυλακές».

«Ο Νόμος αυτός στο όνομα της δήθεν ‘’αποσυμφόρησης των φυλακών’’ οδηγεί αυτόματα σε αποφυλακίσεις χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένα κριτήριο της επικινδυνότητας των εγκληματιών. Χρησιμοποιείται κατ’ επανάληψη από κυκλώματα συμφερόντων, που λυμαίνονται για ίδιον όφελος τις φυλακές κατασκευάζοντας δήθεν αναπήρους» υπογραμμίζει και συμπληρώνει:

«Και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τροπολογία επιμένει κόντρα στην λογική και την θέληση της κοινωνίας στην παράτασή του!».

Η κ. Γεννηματά υπενθυμίζει ότι τον Μάρτιο του 2015 είχε δηλώσει: «Δεν μπορούμε να πάμε άκριτα σε απολύσεις κρατουμένων με πολυετείς καθείρξεις και για τα βαρύτερα των εγκλημάτων, χωρίς κριτήρια και περιορισμούς, χωρίς καν την κρίση δικαστικού συμβουλίου».

«Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Και την ίδια ώρα η Κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα για να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην ποινική και σωφρονιστική νομοθεσία. Αυτή δεν είναι προοδευτική ή αριστερή πολιτική, είναι μόνο επικίνδυνη για την Ελληνική Κοινωνία» καταλήγει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024