Θύματα απάτης οι Τουρέ, Ριβάλντο και Αμπιντάλ

Θύματα απάτης οι Τουρέ, Ριβάλντο και Αμπιντάλ

Ο Γιαγιά Τουρέ, αλλά και οι δύο πρώην Ερυθρόλευκοι, Ερίκ Αμπιντάλ και Ριβάλντο, φέρονται να έχουν πέσει θύματα οικονομικής απάτης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τον Ιούνιο του 2018 διοργανώθηκε το τουρνουά Alkhurainejtour στο Ντουμπάι στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ραμαντάν, στο οποίο έδωσε το «παρών» ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιαγιά Τουρέ, αλλά και οι πρώην Ερυθρόλευκοι, Ριβάλντο κι Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι προαναφερθέντες και μερικά ακόμα σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι Ροναλντίνιο, Ρομάριο, Καφού και Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, φέρονται να έπεσαν θύματα οικονομικής απάτης, καθώς ουδέποτε έλαβαν το συμφωνηθέν ποσό για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, με την ισπανική Marca να προχωρά στη σχετική αποκάλυψη.

Η DreamPro ήταν η εταιρεία που ανέλαβε να κλείσει τις συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές, βάσει των οποίων το συνολικό ποσό των 1.637.000 ευρώ θα μοιραζόταν στους λογαριασμούς τους μετά το τέλος του τουρνουά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τηρήθηκε το καθιερωμένο του πράγματος, που λέει ότι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις το ποσό δίνεται σε δύο δόσεις, μία προ της έναρξης και ακόμα μία μετά τη λήξη τους.

Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «οκ» σε αυτόν τον όρο και η διαδικασία προχώρησε, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του τουρνουά ήταν η οικογένεια Κουράινι, που σχετίζεται άμεσα με την κυβέρνηση της χώρας και κατ’ επέκταση θεωρώντας ότι η παρουσία της προσέδιδε τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Οι παίκτες έκαναν ακριβώς ότι τους ζητήθηκε, ωστόσο δεν ίσχυσε το ίδιο από την πλευρά της Dream Pro, με τη βρετανική εταιρία να επικαλείται αλλεπάλληλα διαδικαστικά προβλήματα με τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Εντέλει κατατέθηκε μαζική αγωγή από τους ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που ο άνθρωπος που επιμελήθηκε της διοργάνωσης, Μουμπάρακ αλ Κουράινι, τόνισε σε δηλώσεις του στη Marca ότι οι παίκτες πρέπει να δικαιωθούν γιατί «δεν θέλουμε οι ποδοσφαιρικοί αυτοί θρύλοι να μείνουν ανικανοποίητοι. Θέλουμε να διοργανώσουμε ξανά το τουρνουά».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες

Φωτογραφίες «ατόμων ενδιαφέροντος» έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ενώ αναζητούνται οι δράστες. Το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα ανακοίνωσε ότι παρέχει υποστήριξη στα μέλη της κοινότητας.

Σύνταξη

Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!

Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Σύνταξη

Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Έχει υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση για τη φωτιά λόγω της γεωμορφολογίας του εδάφους αλλά και λόγω της ώρας, καθώς πλησιάζουν οι νυχτερινές ώρες που θα δυσκολέψουν την επιχείρηση των δυνάμεων πυρόσβεσης

Σύνταξη

Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα Ευβοίας

Ο συλληφθείς προκάλεσε φωτιά κατά την καύση υπολειμμάτων κλαδιών σε αγροτική έκταση, χωρίς να έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα πυρασφάλειας, με αποτέλεσμα η φωτιά να ξεφύγει από τον έλεγχο

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version