Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Πέτρος Μάνταλος και έτσι τέθηκε εκτός από τα δυο επόμενα ματς της Εθνικής (με Ουγγαρία και Φινλανδία) για το Nations League. Ο μέσος της ΑΕΚ ταλαιπωρείται ακόμη στο αριστερό του γόνατο και έτσι τέθηκε οριστικά οριστικά νοκ άουτ από τις δύο αυτές αναμετρήσεις.
Θυμίζουμε οτι αρχικά συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή για τα ματς αυτά, με την ελπίδα πως θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις αλλά μετά το δείπνο της Τρίτης (9/10) αποφασίστηκε να αποκλειστεί ώστε να αποφευχθεί κάποια υποτροπή.
Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων,εν αντιθέσει με τον Γιώργο Τζαβέλλα ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Τέλος όσον αφορά τον ο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ακολούθησε θεραπεία για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση.






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)







































![Πυροβολισμοί με θύματα σε τζαμί στις ΗΠΑ – Πληροφορίες για δύο νεκρούς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/san-diego123-315x220.jpg)









![Η αδελφή της προέδρου της Ιρλανδίας είναι μεταξύ των ακτιβιστών που συνελήφθησαν από το Ισραήλ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/dr-margaret-connolly-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442