
Επίσημο: Πήρε μετοχές του Παναθηναϊκού ο Παϊρότζ
Με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι το Σάββατο 6/10 υπεγράφη συμφωνία μεταβίβασης του ήμισυ των μετοχών του στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
Είναι πλέον επίσημο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι μεταβίβασε το ήμισυ των μετοχών του στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Αυτή η εξέλιξη βέβαια σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:
«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϊλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.
Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.
Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.
Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar






