Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ποδοσφαιρικοί» πανηγυρισμοί σε εκλογές αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ.

«Ποδοσφαιρικοί» πανηγυρισμοί σε εκλογές αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ.

Αναφορές για «τουμποφλό στους ηττημένους» και καταγγελίες για σκοταδιστές και απειλές για ψήφους σε εκλογικές παρατάξεις

Έξαλλους πανηγυρισμούς φανατικών οπαδών με βεγγαλικά και καπνογόνα για κατάκτηση τροπαίου, αναφορές για «τουμποφλό» που ζητούν οι ηττημένοι και σύνδεση των ηττημένων με τα ποσοστά των …ομοφυλοφίλων στην ΕΛ.ΑΣ, περιλαμβάνουν τα επινίκια των αξιωματικών της Αστυνομίας (ανάμεσα σε αυτούς ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματούχοι) για τις συνδικαλιστικές εκλογές στην Αττική, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Εκείνοι που πανηγυρίζουν με εντυπωσιακό τρόπο σαν να βρίσκονται σε θύρα οπαδών είναι οι αξιωματικοί μέλη της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Αξιωματικών (Ε.Σ.Κ.Α.) που συγκέντρωσε ποσοστό 82% των ψήφων, ενώ η Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών(ΑΚΙΔΑ) -πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- περιορίσθηκε σε ποσοστό 18%.

Ομως σε αυτές τις εκλογές υπήρξαν διάφορα αξιοσημείωτα περιστατικά… Δύο ημέρες νωρίτερα υπήρξε καταγγελία αξιωματικού που υπηρετεί στη Βουλή που ανέφερε ότι «τον πλησίασαν δύο στελέχη της ΑΚΙΔΑ που ζήτησαν από τον ίδιο και τους άλλους αξιωματικούς να τους ψηφίσουν με επαλειλούμενο ότι μπορεί να μετατεθούν από την εν λόγω υπηρεσία».

Ακόμη, σε μηνύματα και αναρτήσεις τους, συνδικαλιστες της νικήτριας παράταξης αναφέρονταν στον υποψήφιο αρχηγό ότι «δεν είσαι ηγέτης της παπάτζας όπως άλλοι…», ενώ υπάρχουν αναφορές για «νίκη εναντίον των σκοταδιστών» χωρίς να δίνονται άλλες λεπτομέρειες.

Αξιοσημείωτα είναι και ορισμένα σχόλια αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ όπου σημειώνουν «τελικά βάσει αποτελεσμάτων όπου η ΑΚΙΔΑ άγγιξε το 20% επιβεβαιώνεται η δήλωση αξιωματικού (ο οποίος δηλώνει ότι εναντιώνεται στις σεξουαλικές διακρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ) ότι ένας στους πέντε αστυνομικούς είναι gay».

Συμπληρώνεται ότι σε άλλο μήνυμα αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ αυτός αναφέρει ειρωνικά «οι Ακιδαίοι θέλουν σόδα για την χώνεψη». Για να συμπληρώσει κάποιος άλλος «τι να κάνει η σόδα, τουμποφλό θέλουν…»!

Οσον αφορά τα βίντεο που αναρτήθηκαν με τα βεγγαλικά και τους πανηγυρισμούς αλά Πρωτάθλημα στην Ομόνοια, ένας εκ των συνδικαλιστών αξιωματικών συνέστησε «προτείνω να μην δημοσιεύσετε το βίντεο με καπνογόνα στο δίκτυο». Για να συμπληρώσει όμως κάποιος άλλος «γιατί ; Μην μας χαλάσουν την διαγωγή»;

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024