
Ιερώνυμος: Αγαπάμε Βαρθολομαίο και Τσίπρα, αλλά πιο πολύ την Εκκλησία και την Πατρίδα μας
«Πιο κοντά» φαίνεται ότι βρίσκεται η Εκκλησία της Ελλάδος με την κυβέρνηση μετά την μυστική συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα
«Πιο κοντά» φαίνεται ότι βρίσκεται η Εκκλησία της Ελλάδος με την κυβέρνηση μετά την μυστική συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Αρχιεπισκοπή, αμέσως μετά την κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου για τις τράπεζες και κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μιλώντας σήμερα για το περιεχόμενο αυτή της συνάντησης ο Μακαριώτατος είπε: «Αγαπάμε τον Πατριάρχη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο το οποίο σεβόμαστε και στηρίζουμε. Αγαπάμε τον πρωθυπουργό μας και τους πολιτικούς μας και όπου έχουμε λόγο βοηθάμε και συμπαριστάμεθα. Πρέπει όμως να διευκρινίσουμε ότι αγαπάμε περισσότερο την Εκκλησία και την Πατρίδα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στη συνάντηση Ιερώνυμου – Τσίπρα συζητήθηκε η εκκλησιαστική περιουσία και το ζήτημα της λειτουργίας της εταιρείας για την αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής Περιουσίας που είχε συσταθεί επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο ακόμη δεν έχει προχωρήσει.
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας



