Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον γιατρό για ηθική αυτουργία.

«Είμαι αθώος» δηλώνει ο γιατρός που κατηγορείται και σύμφωνα με πληροφορίες έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του. Ο πρώην σύντροφός της από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εξαφάνιση της Ειρήνης και υποστήριζε ότι και εκείνος ανησύχησε και την έψαξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός θα κληθεί από τον Εισαγγελέα Αγρινίου να καταθέσει, καθώς στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης του αυτοκινήτου αλλά και οι κινήσεις της άτυχης γυναίκας πριν χάσει τη ζωή της οδηγούν στο ενδεχόμενο της δολοφονίας με εκείνον πιθανότερο ηθικό αυτουργό.

Οι αρχές έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο κινητό της Ειρήνης καθώς τα τελευταία μηνύματα που έστειλε στον γιατρό και υπονοούν ότι η γυναίκα ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της έχουν σταλεί μετά την ώρα θανάτου της.

Το πιθανότερο σενάριο για την αστυνομία είναι ο ηθικός αυτουργός να οργάνωσε την δολοφονία της δίνοντας εντολή σε δύο άλλα άτομα για να εκτελέσουν το σχέδιο του.

Γράψτε το σχόλιό σας