Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για την Μπέτις από την Ατλέτικο

Ήττα για την Μπέτις από την Ατλέτικο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 1-0 με γκολ του Χοακίν Κορέα στο 74′ και βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή της Λα Λίγκα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραχώρησε από το ξεκίνημα την κατοχή στους Σεβιγιάνους και με αντεπιθέσεις φωτιά χτυπούσε συνεχώς τους φιλοξενούμενους.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ «έπαιξαν» το παιχνίδι που τους… «προέτρεψε» ο προπονητής των γηπεδούχων και με κατοχή 60-40 προσπαθούσαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των «ροχιμπλάνκος».

Η Ατλέτικο πίεζε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους όταν αυτοί περνούσαν το κέντρο και με γρήγορο «τρανζίσιον» χτύπαγαν στις αντεπιθέσεις.

Ίσως ήταν επικίνδυνο να δώσει την μπάλα σε μία ομάδα όπως η Μπέτις, αλλά ο Αργεντίνος προπονητής δικαιώθηκε από την εικόνα και την έκβαση του παιχνιδιού.

Με κατοχή 63% οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 3 τελικές προσπάθειες (όλες εκτός στόχου), με τους Μαδριλένους από την άλλη να έχουν αρκετές ευκαιρίες και να παίρνουν δίκαια τη νίκη.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Χουανφράν (74′ Αρίας), Φελίπε Λουίς, Ροδρίγο, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (57′ Κορέα), Γκριεζμάν, Κάλινιτς (66′ Παρτέι)

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Μαντί, Καρβάλιο (17′ Γκουαρδάδο), Λο Σέλσο, Φράνθις (81′ Σανάμπρια), Φίρπο, Χοακίν (66′ Τέγιο), Κανάλες, Λορέν.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024