Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 12 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα

Στις 12 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα

Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να μεταβεί ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην Ρωσία για να συναντηθεί με τον ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση

Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να μεταβεί ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην Ρωσία για να συναντηθεί με τον ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Sputnik «η προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης έχει τεθεί για τις 12 Δεκεμβρίου και ο Έλληνας πρωθυπουργός ελπίζει σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν».

Μάλιστα, η ίδια πηγή προσέθεσε ότι η συνεδρίαση της ελληνο-ρωσικής επιτροπής συνεργασίας για ζητήματα Οικονομίας, Βιομηχανίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

«Μία σειρά από σχέδια συνεργασίας σε διαφορετικους τομείς της οικονομίας έχουν προσδιοριστεί και θα συζητηθούν» ανέφερε η πηγή.

Να σημειωθεί ότι η επικείμενη συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον ρώσο πρόεδρο κρίνεται μείζονος σημασίας, αφού αναμένεται να εξομαλύνει τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες είχαν πληγεί από τις αποκαλύψεις για παρέμβαση ρώσων στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας και οξύνθηκαν με τις εκατέρωθεν απελάσεις διπλωματών που ακολούθησαν.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024