Συνεχίζει τον «περίπατο» στην Ιταλία η Γιουβέντους
Δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο α΄ ημίχρονο (33΄-37΄), από τους Μπετανκούρ και Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αρκετά για τη «γηραιά κυρία», ώστε να περάσει με 2-0 από το «Φρίουλι»
Η Γιουβέντους συνεχίζει τον… υγιεινό της περίπατο στο καμπιονάτο, με νέο «θύμα» την Ουντινέζε.
Δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο α΄ ημίχρονο (33΄-37΄), από τους Μπετανκούρ και Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αρκετά για τη «γηραιά κυρία», ώστε να περάσει με 2-0 από το «Φρίουλι» και να κάνει το «8 στα 8» στο ιταλικό πρωτάθλημα, το οποίο φαίνεται να «καθαρίζει» από πολύ νωρίς. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 43΄ με τον Μπαράκ, αλλά από κει κι έπειτα ελάχιστα απείλησαν την εστία του Σέσνι.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 8ης αγωνιστικής της Serie A:
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι