Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ξενοδοχείο Ace στο Λονδίνο έχει πιάτα από ανακυκλωμένα υλικά

Το ξενοδοχείο Ace στο Λονδίνο έχει πιάτα από ανακυκλωμένα υλικά

Παρουσιάστηκαν στην έκθεση των Ready Made Go στο λόμπι του Ace Hotel στο Shoreditch κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Design του Λονδίνου

Ένα αφηρημένο σύνολο σκακιού από ανακυκλωμένα υλικά και ένα σύνολο επιτραπέζιων σκευών με επίστρωση μπλε-σκόνης είναι δύο από τα πέντε αντικείμενα που ανέθεσε το Ace Hotel για την τέταρτη έκδοση των Ready Made Go.

Τα αντικείμενα, τα οποία θα ενσωματωθούν μόνιμα στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, παρουσιάστηκαν στην έκθεση Ready Made Go στο λόμπι του Ace Hotel στο Shoreditch κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Design του Λονδίνου.

Για το τέταρτο έτος οι σχεδιαστές ανατέθηκαν από την ομάδα του ξενοδοχείου, μαζί με τον επιμελητή του Ready Made Go και την εκδότρια Modern Design Review, Laura Houseley, για τη δημιουργία αντικειμένων και επίπλων.

Το έργο αρχίζει με μια λίστα επιθυμιών από το ξενοδοχείο, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από βασικά στοιχεία, όπως λαβές στις πόρτες, μέχρι πιο περίεργες ιδέες όπως ένα τείχος αναρρίχησης. Το Houseley έχει την εντολή να συνδυάσει τα στοιχεία με τα στούντιο που εδρεύουν στο Λονδίνο και τα οποία είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στο σχεδιασμό τους.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024