Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι και... Λέο Ζαμπά οι κορυφαίοι στις ψηφοφορίες της UEFA

Μέσι και… Λέο Ζαμπά οι κορυφαίοι στις ψηφοφορίες της UEFA

Ο Λέο Ζαμπά δεν συμπεριλήφθηκε απλώς στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Legue, αλλά αναδείχτηκε και ο κορυφαίος της εβδομάδας - Ο Λιονέλ Μέσι πρώτευσε στην αντίστοιχη ψηφοφορία στο Champions League

Με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στο εμφατικό 1-4 του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο Λέο Ζαμπά συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του Europa League, αλλά αναδείχτηκε παράλληλα και ο κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας στη διοργάνωση, μετά την ψηφοφορία που διενήργησε η UEFA.

Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι (τους οποίους άφησε πίσω του ο Λέο Ζαμπά) ήταν ο Αλφρέντο Μορέλος (πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Ρέιντζερς με 3-1 επί της Ραπίντ Βιέννης), ο Πάτρικ Κουτρόνε (πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Μίλαν επί του Ολυμπιακού με 3-1) και ο Ισλάμ Σλιμανί (πέτυχε και τα δύο γκολ της Φενέρμπαχτσε στη νίκη με 2-0 επί της Σπαρτάκ Τρνάβα).

Σημειωτέον την αντίστοιχη πρωτιά στο Chmapions League κέρδισε αυτή την εβδομάδα ο Λιονέλ Μέσι που σκόραρε δις στη νίκη 4-2 της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024