Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαβρόγλου: Δήλωναν ως κατοικία τη Μάνδρα για να μπουν στο Πανεπιστήμιο

Γαβρόγλου: Δήλωναν ως κατοικία τη Μάνδρα για να μπουν στο Πανεπιστήμιο

Υπήρξαν ορισμένοι που δήλωσαν ως τόπο κατοικίας τους τη Μάνδρα, προκειμένου να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια των μαθητών από τις πληγείσες περιοχές, κατήγγειλε, από από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας

Υπήρξαν ορισμένοι που δήλωσαν ως τόπο κατοικίας τους τη Μάνδρα, προκειμένου να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια των μαθητών από τις πληγείσες περιοχές, κατήγγειλε, από από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι άνθρωποι που διαμένουν σε άλλες περιοχές, «στα καλά καθούμενα εμφανίζονται σε μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα» και πρόσθεσε πως «υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία μας, που κάθε φορά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια διάταξη που ο πυρήνας της είναι σωστός».

Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Παιδείας, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, Αναστάσιου Δημοσχάκη, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν ενέταξε τη Σαμοθράκη στην ευνοϊκή ρύθμιση για την εισαγωγή μαθητών πληγεισών περιοχών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

«Είναι δυνατόν να συγκρίνετε τη Μάνδρα; Είχαμε νεκρούς. Είχαμε μήνες ολόκληρους για να μπει μια τοπική κοινωνία σε κανονικότητα» σχολίασε απαντώντας ο κ. Γαβρόγλου.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024