Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση της Original για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση της Original για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ

Ημέρα πένθους για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα χαρακτήρισε την 4η Οκτωβρίου η Original τιμώντας την μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ - Respect από Γιώργο Σαββίδη

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία -που επικροτήθηκε και από τον Γιώργο Σαββίδη- προέβη η Original.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας ημέρα πένθους για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα την 4η Οκτωβρίου ενθυμούμενος πως πριν από 19 χρόνια σκοτώθηκαν στα Τέμπη φίλοι του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν από εκδρομή στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Σαββίδης (ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ) πόσταρε μάλιστα τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στο instagram και έγραψε «respect».

Αναλυτικά το μήνυμα των φίλων της ΑΕΚ:

«Η σημερινή μέρα αποτελεί σημείο μνήμης και πένθους για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα ανεξαίρετου “χρώματος”. Είναι η μέρα που στα ονόματα των νεκρών Χαράλαμπου, Δημήτρη, Χριστίνας , Αναστάση, Γιώργου και Κυριάκου θα μπορούσε -όσο μακάβριο κι αν ακούγεται μα συνάμα και τόσο ρεαλιστικό για όσους έχουν κάνει την αγάπη για την ομάδα τους τρόπο ζωής- να είναι το όνομα του οποιουδήποτε από εμάς. Οι διαχωριστικές γραμμές τέτοιες μέρες οφείλουν να κάμπτονται και να θυμόμαστε ότι πάνω από όλα η λέξη άνθρωπος χαρακτηρίζει το “είναι” μας. Στο πλαίσιο αυτό σύσσωμη η οικογένεια της ORIGINAL 21 πιστή στην κοινωνική της γραμμή και θέση τιμά και μνημονεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συλλυπάται τις οικογένειες τους στις οποίες στέλνει ολοθέρμως το μήνυμα να έχουν δύναμη και κουράγιο. Ταυτοχρόνως στέλνει το μήνυμα της προσοχής στην οδήγηση και στο να έχουμε όλοι το νου μας στους δρόμους ώστε η τραγωδία αυτή να είναι η τελευταία όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά για τον κόσμο όλο».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024