
Τουρέ: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»
Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά στην συνέντευξη Τύπου
Ο Γιάγια Τουρέ είναι ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού κι επίσης ένας σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα των πειραιωτών με την Μίλαν, τονίζοντας πως είναι περήφανος για την ομάδα του λιμανιού. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Τουρέ αναφέρθηκε και στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Οι δηλώσεις του Τουρέ στην συνέντευξη Τύπου:
Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στο γήπεδο της Μίλαν; «Είναι πολύ μεγάλη στιγμή που επιστρέφω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είναι γεμάτη από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Είμαστε στην αρχή της διοργάνωσης και αυτό που θέλουμε είναι να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτή γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».
Για την σχέση του με τον Μαντσίνι: «Πραγματικά έχω πολύ καλή σχέση με τον Μαντσίνι, έχω μιλήσει πολλές φορές. Έχω σεβασμό γι’ αυτόν. Πάντα μιλάμε μετά τα παιχνίδια και τα σχολιάζουμε. Πράγματι είχαμε βρεθεί κοντά να παίξουμε μαζί. Παρόλα αυτά είναι προπονητής και είναι σωστό αυτό που λέτε ότι έχουμε συχνή επικοινωνία».
- Η ομοσπονδία της Βραζιλίας στηρίζει τον Αντσελότι
- Ελληνική οικονομία: «Ψαλίδι» στην ανάπτυξη στο 1,9% – Υψηλότερος πληθωρισμός στο 3,2%
- Νέα αποχώρηση από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού – «Έπεσε στα μάτια μου» λέει ο Όθωνας Ιακωβίδης
- Tο επίκεντρο της Οδύσσειας του Ομήρου δεν ήταν το νησί της Ιθάκης όπως ισχυρίζεται νέα έρευνα
- Ο Τονάλι στην Τότεναμ που έκανε νέο ρεκόρ μεταγραφής
- ΥΠΑ: Βλέπει μειωμένες καθυστερήσεις στον αερολιμένα Αθηνών τον Ιούνιο – Τι λέει για την έκθεση Eurocontrol

