Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για την φάση του Κλωναρίδη και την επιλογή του νεαρού στράικερ να μην πασάρει στον Γιακουμάκη. Πολλοί μάλιστα εκτιμούν ότι πήρε την σωστή απόφαση, ότι έκανε το… αυτονόητο γιατί είχε ψυχολογία. Τα πράγματα είναι απλά. Έκανε μεγάλο λάθος και πρώτος το κατάλαβε ο ίδιος ζητώντας συγνώμη.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα καθώς ηττήθηκε από την πορτογαλική ομάδα με 3-2 και πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για την Ένωση, σε ότι αφορά τις ελπίδες των κιτρινόμαυρων ακόμα και για την τρίτη θέση του γκρουπ. Δεν χωρά αμφιβολία πως η φάση που συζητούν όλοι από χθες βράδυ αφορά την μεγάλη ευκαιρία του Κλωναρίδη στο 73’ και την επιλογή του νεαρού επιθετικού να πλασάρει τον Βλαχοδήμο και όχι να πασάρει στον Γακουμάκη που θα ήταν μόνος απέναντι σε κενή εστία.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»