Η 10η διαδοχική σεζόν του ΠΑΟΚ στο Europa League (είτε στους ομίλους, είτε στην προκριματική φάση) αποτελεί ρεκόρ για ελληνική ομάδα, όπως σημειώνει η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
Και δεν είναι το μοναδικό. Ελληνικό ρεκόρ αποτελούν και τα 37 παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ σε ομίλους του Europa League, δίχως να συνυπολογίζεται ο αγώνας της Πέμπτης (4/10, 22:00) με τη Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία.
Στη σχετική λίστα ο Δικέφαλος βρίσκεται πίσω από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ και τη ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών