Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουρές στα εκδοτήρια για τις κάρτες μειωμένου κομίστρου

Ουρές στα εκδοτήρια για τις κάρτες μειωμένου κομίστρου

Τα εκδοτήρια που μπορούν να βγάλουν προσωποποιημένες κάρτες είναι ελάχιστα σε σχέση με τον αριθμό των δικαιούχων

Μεγάλες ουρές και ταλαιπωρία αντιμετωπίζει το επιβατικό κοινό τις τελευταίες ημέρες στους σταθμούς του Μετρό, καθώς καταργήθηκε η διάθεση του μειωμένου χάρτινου ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η αλλαγή αυτή στον τρόπο διάθεση εισιτηρίων δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στους δικαιούχους καθώς τα εκδοτήρια που μπορούν να βγάλουν προσωποποιημένες κάρτες είναι ελάχιστα σε σχέση με τον αριθμό των δικαιούχων.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης είχε προειδοποιήσει με δηλώσεις του για την ταλαιπωρία που θα αντιμετώπισαν οι επιβάτες. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είχε τονίσει ότι: «Εμείς ζητήσαμε να “απλώσουν” το μέτρο αλλά δεν μας έχουν απαντήσει».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι στα λιγοστά εκδοτήρια που λειτουργούν αυτή τη στιγμή θα έρθουν φοιτητές, υπερήλικες, άνθρωποι με προβλήματα υγείας και άλλοι δικαιούχοι. Θα υπάρξουν τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία, τόνισε ο ίδιος.

Όπως υπενθύμισε η κάρτα εκδίδεται μόνο σε έξι εκδοτήρια στη γραμμή 1, πέντε στη γραμμή 2 και έξι στη γραμμή 3. «Όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία» κατέληξε ο κ. Ρεβύθης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024