Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε πορθμείο στο οποίο επιβαίνουν 335 άνθρωποι στη Βαλτική θάλασσα, ανακοίνωσε ο στρατός της Λιθουανίας.
Ο στρατός ανέφερε πως έστειλε ένα ελικόπτερο στο πλοίο και πως άλλα δύο βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, δήλωσε εκπρόσωπος της λιθουανικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Το πλοίο βρίσκεται σε απόσταση 135 χλμ. από το Καλίνινγκραντ.
Σύμφωνα με το RIA Novosti, υπάρχουν πληροφορίες ότι σημειώθηκε έκρηξη στο μηχανοστάσιο του πορθμείου.
Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες άλλες πληροφορίες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας