
Εντός της εβδομάδος η ψηφοφορία για τον Κάβανο
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία.
Η Γερουσία θα ψηφίσει εντός της εβδομάδας για να επικυρώσει τον διορισμό του Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων, Μιτς Μακόνελ.
Σε ομιλία του ενώπιον της ολομέλειας, ο Μακόνελ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι καθυστερούν συστηματικά τη διαδικασία.
«Η ώρα της ατέλειωτης καθυστέρησης και της παρακώλυσης έχει φθάσει στο τέλος της», είπε.
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία προέβη σε αυτή τη δήλωση παρότι, λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε πει ότι δίνει στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνας (FBI) τη δυνατότητα να διενεργήσει «εμπεριστατωμένη» έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος του συντηρητικού δικαστή Κάβανο.
Ο αμερικανός πρόεδρος πάντως τόνισε ότι δεν επιθυμεί να εξελιχθεί αυτή η ιστορία σε «κυνήγι μαγισσών» και πως θέλει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία «γρήγορα».
Ο δικαστής έχει κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις από τρεις γυναίκες.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη λιμενάρχης για ενδοοικογενειακή βία
- Σκύλος και δημόσιοι χώροι: Τι πρέπει να σκεφτεί ο «κηδεμόνας» που τον αφήνει να κυκλοφορεί ελεύθερος
- ΠΑΣΟΚ: Ο νέος πόλεμος για το «Ελλάδα 2.0», οι δημοσκοπήσεις και τα μηνύματα Ανδρουλάκη
- Akylas: «Τα φλερτ έχουν αυξηθεί μετά τη Eurovision» – Single ο τραγουδιστής;
- «Πετάει» για Ολλανδία ο Ολυμπιακός – Ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας (pics)
- Ελ Νίνιο: Φέρνει ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα σε όλο τον κόσμο – Η πρόβλεψη για την Ευρώπη



