Το περιβόητο αυτογκόλ του Γιάγκος Βούκοβιτς στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ φαίνεται να ωχριά μπροστά σε αυτό που χρεώθηκε ο Τζον Κάρλος Τάπια στην εκτός έδρας ήττα της Σπορτ Ροσάριο από τη Μέλγκαρ (2-1) για το πρωτάθλημα του Περού στις 27/9.

Η φάση εκτυλίχθηκε στο 37′ (τότε διαμορφώθηκε το 1-0 για τους γηπεδούχους). Αρχικά η άμυνα των φιλοξενούμενων συνελήφθη κοιμώμενη, αφού ο αρχηγός της Μέλγκαρ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Γιόντοπ, ύστερα από εκτέλεση πλαγίου. Τελικά ο γκολκίπερ με έγκαιρη έξοδο απέκρουσε, όμως η μπάλα χτύπησε εν συνεχεία πάνω στον στόπερ Τζον Κάρλος Τάπια που επέστρεφε. Εκείνη τη στιγμή ο Κολομβιανός δεν μπορούσε να αποφύγει την καραμπόλα, όμως στη συνέχεια κι ενώ η μπάλα κυλούσε προς την εστία της ομάδας του χρεώθηκε ένα τρομερό… τσαφ στην προσπάθεια του να την απομακρύνει. Δεν τα κατάφερε μάλιστα ούτε ένας συμπαίκτης του που έσπευσε να κάνει τάκλιν πάνω στη γραμμή της εστίας.

Δείτε το βίντεο με την υποσημείωση ότι η Σπορτ Ροσάριο ισοφάρισε στο 86′ με τον Μουριάλντο, αλλά η Μέλγαρ κέρδισε το ματς με γκολ στο 90+5 του Άρτσε.