
Μίλαν: Κουτρόνε ο υποψήφιος αντι-Ιγκουαΐν με Ολυμπιακό
Ο Ιταλός σέντερ φορ είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον αμφίβολο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο ματς με τον Ολυμπιακό
Ο λαβωμένος Γκονσάλο Ιγκουαΐν εκτιμάται δεν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (4/10, 19:55) στο «Σαν Σίρο» και ο προπονητής της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ.
Ως υποψήφιος να καλύψει το κενό εμφανίζεται (σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport») ο 20χρονος Πάτρικ Κουτρόνε που επανήλθε στις επάλξεις, μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο.
Ο διεθνής με την U21 της Ιταλίας αγωνίστηκε ως αλλαγή στη νίκη 4-1 κόντρα στη Σασουόλο (18 λεπτά) στις 30/9, ενώ γενικότερα έχει τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές και ένα γκολ στη φετινή Serie A’.
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη
- Μπομπ Ντίλαν: Ανακοίνωσε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Νέα πρόσκληση για τα Σχέδια Αστικής Ανθεκτικότητας στους Δήμους
- Βασίλης Κόκκαλης: Παραιτείται από βουλευτής


