Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Οι νίκες του Παναθηναϊκού μοιάζουν σαν να είναι παραγγελία… Δείχνουν ότι αυτή η ομάδα είναι πάντα ικανή για να περάσει στην επόμενη πίστα δυσκολίας. Και κυρίως δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη
«Πως θα σωθεί;». Αυτή την απορία είχαν πολλοί φίλαθλοι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν είχαν ζυγίσει φυσικά το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού. Ή, είχαν άγνοια. Ντροπή και μόνο που ακουγόταν η λέξη «υποβιβασμός».
Σαφώς ούτε εγώ, ούτε και κανείς άλλος νομίζω δεν περίμενε ότι αυτή η ομάδα, άσχετα αν το πρόγραμμα ήταν σχετικά βατό, θα είχε το απόλυτο έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Και παρ’ όλα αυτά πριν ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής να είναι στην τέταρτη ή την πέμπτη θέση εξαιτίας του -6.
Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, ωστόσο, δείχνει ικανός να ξεπερνάει κάθε βαθμό δυσκολίας που του παρουσιάζεται. Λες και οι νίκες είναι… παραγγελία για να πιστοποιήσει τις δυνατότητές του.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!