Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Τα βλέμματα του πρωταθλήματος είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι των ερυθρόλευκων με τον δικέφαλο του Βορρά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Τα βλέμματα του πρωταθλήματος είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι των ερυθρόλευκων με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ολυμπιακός θέλει την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα για να είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα, από την άλλη και ο ΠΑΟΚ με νίκη θα βρεθεί μόνος του στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο βαθμούς διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης (σ.σ και οι δύο έχουν το απόλυτο σε νίκες, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2) και αν πάρουν τη νίκη στο μεγάλο ματς, τότε θ’ αυξήσουν την διαφορά από τον δικέφαλο του Βορρά στους πέντε βαθμούς.

Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο καθώς έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς πώληση, τα οποία αναμένεται να διατεθούν το πρωί της Κυριακής.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Γιάγια Τουρέ στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά.

Όσον αφορά την ομάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ολυμπιακός, ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του, έδειξε όμως την διάθεση του μέσα από τις ασκήσεις που έγιναν να εμπιστευθεί για άλλη μια φορά την γνωστή 11αδα με την οποία έως τώρα ο Ολυμπιακός πορεύεται από επιτυχία σε επιτυχία.

Τα ερωτηματικά που υπήρχαν για τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού εστιάζονταν σε δύο θέσεις. Στον παρτενέρ του Καμαρά και τον δεύτερο εξτρέμ πλην του Ποντένσε. Οι… απαντήσεις φαίνεται πως δόθηκαν.

Σε ότι αφορά τα άλλα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Κυριακή, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο και ο Απόλλωνας τον Πανιώνιο.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024