Κακοκαιρία: Από ποια λιμάνια εκτελούνται δρομολόγια
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές περιοχές του Αιγαίου και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Από τη Ραφήνα τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται έως το Μαρμάρι ενώ σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το Λαύριο.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;
- Η κόρη της Άννα Γουίντουρ χωρίζει από τον σύζυγό της – Δύο εβδομάδες πριν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala
- Ο ΠΟΥ να κηρύξει την κλιματική αλλαγή «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας» – 600.000 θάνατοι στην Ευρώπη από τη ρύπανση του αέρα
- Ρωσία: Γονείς – τέρατα κρατούσαν το 2χρονο παιδί τους μέσα σε φέρετρο και το βασάνιζαν – Αδιανόητο έγκλημα
- Βρετανία: Ο Λάρι ο γάτος ο μακροβιότερος ένοικος στη Ντάουνινγκ Στριτ – Γιατί δεν στεριώνει Πρωθυπουργός


