
Χωρίς δύο βασικούς στο Ηράκλειο η ΑΕΚ
Μάρκο Λιβάγια και Μάριος Οικονόμου δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Η απουσία του αμυντικού μέσου Άλεφ ήταν δεδομένη από τη στιγμή που δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (27/9), ωστόσο στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο 29/9 (20:30) δεν συμπεριλήφθηκαν και δύο βασικότατοι παίκτες: ο Μάρκο Λιβάγια και ο Μάριος Οικονόμου.
Ο Κροάτης επιθετικός είχε νιώσει ελαφριές ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στην προπόνηση της Πέμπτης. Μπορεί η κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία σε πρώτη φάση, αλλά δεν ήταν στα καλύτερά του και στο πρόγραμμα της Παρασκευής και προκειμένου να μην ρισκάρουν στην ΑΕΚ κάποια μεγάλη «ζημιά» αποφάσισαν να μείνει εκτός. Και αυτό ώστε να είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε μία εβδομάδα (7 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ). Να θυμίσουμ άλλωστε ότι ο Λιβάγια είναι εκτός λόγω τιμωρίας και για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τρίτη 2/10 (22:00, Champions League).
Εκτός αποστολής όμως για το ματς με τον ΟΦΗ έμεινε και ο βασικός στόπερ Μάριος Οικονόμου για λόγους ξεκούρασης, ώστε να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τρίτης. Άρα όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα πάει κόντρα στον ΟΦΗ με κεντρικούς αμυντικούς τους Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο.
Επίσης, πέραν των Λιβάγια και Οικονόμου εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλεφ, μαζί με τους Μπογέ και Αλμπάνη.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»
- Υποκλοπές: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που η ΕΥΠ πρέπει να ενημερώσει για την παρακολούθηση του Θ.Κουκάκη
- «Λένε ότι δεν ξέρω να παίζω» – Ο Γουάλας Σον για το Χόλιγουντ, τη ψυχοθεραπεία και την Παλαιστίνη



