Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτυρία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά

Μαρτυρία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον άνδρα που επιχείρησε να σταματήσει τον άγριο ξυλοδαρμό του 33χρονου

«Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πεθάνει από μια κλωτσιά και μόνο» ανέφερε ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά και το άσπρο πουκάμισο που διακρίνεται στο βίντεο  να προσπαθεί να σταματήσει τον κοσμηματοπώλη και τον συγκατηγορούμενό  να χτυπούν τον άτυχο 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο.

Σε δηλώσεις του (newpost.gr) περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο όλα όσα είδε να εξελίσσονται μπροστά του. «Όταν μπήκα εγώ, ακούστηκε μία κυρία από πίσω να φωνάζει «έχει δίκιο το παιδί, σταματήσετε, έλεος, τι είναι αυτά που κάνετε»».

Η φάση, πρόσθεσε, «που είναι το παλικάρι πεσμένο κάτω και τρώει σουτ, τα σουτ ήταν απίστευτα. Δηλαδή οι κλωτσιές που έτρωγε στο κεφάλι, δεν ξέρω, και να μην πέθανε από αυτό, να πέθανε από κάτι άλλο, τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πεθάνει από μια κλωτσιά και μόνο», δήλωσε.

Ο άνδρας που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Ζακ,  τόνισε ότι «το κεφάλι του κοπάναγε επάνω σε ότι είχε απομείνει από το σπασμένο τζάμι. Και η φάση που φαίνεται στο βίντεο, που βάζει την κλωτσιά ο ιδιοκτήτης και του χώνει μία και του καρφώνει το κεφάλι κάτω, το κεφάλι δεν του το κάρφωσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Του το κάρφωσε πάνω στα σπασμένα γυαλιά. Όπως έφαγε την κλωτσιά, από τη μία ήταν το πόδι του ιδιοκτήτη και από την άλλη τον εέχει καρφώσει πάνω στα γυαλιά. Μιλάμε για αίμα πολύ, πάρα πολύ αίμα από τα κοψίματα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024