Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απολογείται και ο δεύτερος καταστηματάρχης για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Απολογείται και ο δεύτερος καταστηματάρχης για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Πρόκειται για 55χρονο που διατηρεί μεσιτικό γραφείο κοντά στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος

Ενώπιον του ανακριτή που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, απολογείται σήμερα ο δεύτερος άντρας που εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπά, μαζί με τον συγκατηγορούμενο του κοσμηματοπώλη, τον 33χρονο.

Πρόκειται για 55χρονο που διατηρεί μεσιτικό γραφείο κοντά στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, ο οποίος -όπως και ο 73χρονος που απολογήθηκε προχθές και αφέθηκε ελεύθερος- είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και του πλημμελήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας που δεν εμφανίστηκε αυτόβουλα στις Αρχές, αλλά συνελήφθη, αφού αναγνωρίστηκε από το οπτικό υλικό και μαρτυρικές καταθέσεις, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, δικαιολογεί τη βιαιότητα σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούσε να εμποδίσει τον εγκλωβισμένο ακτιβιστή να διαφύγει και να επιτεθεί σε πολίτες, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 55χρονος, μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, υποστήριζε μέσω λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον οποίο πλέον έχει κλείσει, πως ο 33χρονος κρατούσε μαχαίρι και όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και όταν βγήκε. Στις πρώτες δε αναρτήσεις του, φέρεται να υποστήριζε πως «ο Ζακ αυτοκτόνησε με ένα γυαλί που κρατούσε, όταν πήγαν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024