
Ανέλαβαν την ευθύνη εμπρηστικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη
Σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
Οι οργανώσεις «Ομάδα Αναρχικών Καταστροφών» και «Πυρήνας Μαύρη Φωτιά» ανέλαβαν, με ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
«Στις 3-9-2018 Δευτέρα, επιτεθήκαμε με φωτιά, στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της αμερικάνικης – πολυεθνικής εταιρείας FORD (Λ. Γεωργικής σχολής 29), καίγοντας έξι οχήματα (3 οικογενειακά, 2 4χ4 και 1 βαν) στον εκθεσιακό της χώρο» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.
Και προσθέτουν: «Αηδιάσαμε με το φιλό-αμερικάνικο πνεύμα, την αστυνομοκρατία της πόλης και μισούμε το μπάσταρδο κράτος-σφαγέα της σύγχρονης ιστορίας».
- ΗΠΑ: Συναγερμός στη Λουιζιάνα – Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο
- Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου
- Πάπας Λέων: Καταδικάζει τους θανάτους διαδηλωτών στο Ιράν, αλλά «δεν μπορεί να είναι υπέρ του πολέμου»
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν




