Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η νεράιδα και το παλικάρι» : Ποιοι θα παίξουν τους ρόλους Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

«Η νεράιδα και το παλικάρι» : Ποιοι θα παίξουν τους ρόλους Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

Η διαχρονική κινηματογραφική επιτυχία της Φίνος Φιλμ «Η νεράιδα και το παλικάρι» όπου πρωταγωνιστούσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, θα ανέβει στο θέατρο.

Μια από τις πλέον αγαπημένες ελληνικές ταινίες πρόκειται να αναβιώσει στο θεατρικό σανίδι. «Η νεράιδα και το παλικάρι» εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αποτελεί διαχρονική επιλογή για το ελληνικό κοινό που σε κάθε ευκαιρία βλέπει ξανά και ξανά την ταινία.

Γυρίστηκε το 1969 από τη Φίνος Φιλμ σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο Λάκη Μιχαηλίδη. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι αείμνηστοι Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κρήτη, όπου οικογένειες των Βροντάκηδων και των Φουρτουνάκηδων τρέφουν άσβεστο μίσος, λόγω μιας παλιάς βεντέτας. Τα παιδιά των δύο οικογενειών, ο Μανούσος (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) και το Κατερινιώ (Αλίκη Βουγιουκλάκη) ερωτεύονται, χωρίς να γνωρίζουν αρχικά ότι είναι εχθροί.

Τα αίματα ανάβουν όταν αποκαλύπτεται η κρυφή τους σχέση, αλλά στο τέλος δύο οικογένειες εγκαταλείπουν το μίσος τους για χάρη της ευτυχίας των παιδιών τους που παντρεύονται.

Στην θεατρική μεταφορά

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης σκέφτηκε να μεταφέρει την ταινία από το πανί στο σανίδι. Έτσι, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πάλι τους Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες αλλά σε μια διαφορετική εκδοχή.

Η μεταφορά της «Νεράιδας και του παλικαριού» στο σήμερα είναι ένα προκλητικό στοίχημα και τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν θα πρέπει να έχουν τη λάμψη και τη χημεία που είχαν οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί.

Έτσι, το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, το Κατερινιώ, θα παίξει η Μαρία Κορινθίου και το ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τον Μανούσο, θα παίξει ο Παναγιώτης Πετράκης.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024