Ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε στην τελευταία νίκη της Μπενφίκα απέναντι στη Ρίο Άβε (2-0), αλλά τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για δύο εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι ο 19χρονος στράικερ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 2 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ (22:00).
Σημειωτέον ο Ζοάο Φέλιξ είχε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν έχοντας πετύχει δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια με την φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
LIVE: Γαλατασαράι – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γαλατασαράι – Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Ο κλοιός απομόνωσης γύρω από τον Λανουά και τα αφηγήματα με επίκεντρο τον ίδιο και την ΚΕΔ που μόνο ζημιά κάνουν τόσο στον Γάλλο όσο και στην εικόνα της διαιτησίας.
Η πορτογαλική ομάδα δεν έχει γνωρίσει ήττα σε 25 παιχνίδια της λίγκας αλλά βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας και οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι ελάχιστες